Hondenpension

U gaat op vakantie? Uw hond ook! Wij zorgen voor een veilige en leuke omgeving voor uw hond.

Samen met mijn partner, 2 kinderen en onze hond Perro bezorgen we uw viervoeter een leuke vakantie.

Wij wonen dicht tegen het natuurgebied "Het Broek", daar gaan we dan ook regelmatig wandelen met de hondjes. We proberen zoveel mogelijk de regels van thuis te respecteren zoals wel/niet in de zetel, bepaalde commando's, etc..

U mag zijn/haar eigen mandje, knuffels, speeltjes,... meebrengen zodat ze zich nog meer thuis voelen. 

Aangezien hij in onze leefomgeving wordt opgevangen vragen we aan de nieuwe klanten om eerst kennis te maken met ons. Dit kan door gewoon even langs te komen met de hond  of een wandeling te maken. Kennismaken met Perro of andere honden gebeurt op die afspraak niet, honden zijn dikwijls gestresseerd in een nieuwe omgeving en dan nog een stel nieuwsgierige honden om zich, kan zorgen dat hij dit niet als een leuke ervaring ondervind.  De hond kan eventueel apart slapen indien hij dit verkiest.

U wordt dagelijks op de hoogte gehouden hoe het met uw hond gesteld  is.

Aangezien de honden samen moeten kunnen zitten is het logisch dat ze zich sociaal gedragen naar soortgenoten. Wij vangen liefst geen jonge niet gecastreerde reuen op aangezien dit dikwijls voor conflicten zorgt. 

Wij zijn een erkend pension. Ook bij ons moet de hond aan al de wettelijke  vaccinaties voldoen waaronder kennelhoest. De honden moeten behandeld zijn tegen vlooien en teken of een vlooienband dragen. Vraag hierbij raad aan uw dierenarts aangezien niet alle vlooienbanden effectief zijn. Bij aanvang wordt er een contractje opgesteld waar al de nodige gegevens van eigenaar en hond opstaan. Het paspoort van uw hond wordt in het pension bewaard tijdens de aanwezigheid van uw hond.

Wij vangen maximaal 3 honden tegelijk op dus tijdig reserveren is de boodschap!

Bij een overnachting is voeding inbegrepen, meestal is het natuurlijk aan te raden dat een hond zijn eigen voeding krijgt omdat sommige honden niet tegen een plotse omschakeling kunnen.

Wij kopen onze voeding van een zeer goede kwaliteit aan bij Dog Lovers Gold. Beschikbaarheidskalender

Hier kan u zien wanneer uw hond nog bij ons terecht kan. Rood dan zijn we helaas volboekt voor de opvang.

Omdat u graag weet in welk gezin uw hond terecht komt stellen we ons even  voor!

Mezelf


Heidi Daems 41 jaar. Sinds 2018 woon ik met mijn vriendin Inge in Blaasveld. Samen met mijn twee kinderen Amy 16j, en Nick 13j.

Dieren zijn altijd mijn passie geweest en eindelijk is het zo ver, mijn hobby wordt mijn werk!

Naast de verschillende cursussen zoals dierenzorg en hondengedrag heb ik de nodige ervaring opgebouwd doordat er altijd huisdieren aanwezig geweest zijn in mijn leven.

Iedereen in het gezin werkt natuurlijk mee aan dit avontuur!

Perro


Onze Perro 14 jaar een gecastreerd reutje. Onze Perro komt van Portugal waar hij op straat leefde als leader van een pack straathonden. Dus ondanks zijn gestalte een pittig kereltje maar nen echte charmeur. Hij kent alle bedeltruckjes haha. Met de leeftijd is hij een pak rustiger geworden maar gaat nog heel graag mee op avontuur en kan gerust nog een uurtje of twee wandelen.

Hij kan met vrijwel alle honden overweg maar ook als het niet klikt zal hij dit laten weten door enkel wat te grommen. Hij deelt zijn huis meestal met plezier, zeker als hij mee mag profiteren van de lekkere snoepjes :-)

 

Ode aan Darko

Onze lieve loebas Darko. Terwijl ik deze site aan het maken was is Darko plots ziek geworden en hebben we hem moeten afgeven op 9 jarige leeftijd. Darko was uniek zoals elke hond maar zoals hij was er maar één. Je hebt altijd een speciale band met je huisdier maar Darko kon tot in je ziel kijken. Vele baasjes zullen weten wat ik bedoel...Hij heeft me in moeilijke tijden getroost en bijgestaan, altijd vrolijk. Ondanks de afwijking aan zijn poten ging hij er altijd volledig voor. Hij had een enorme kracht in zich. Ik heb de naam van de zaak aan hem opgedragen hij zal nooit vergeten worden.